Power Platform 2023 Release Wave 2

I förra veckan presenterade Microsoft Power Platform 2023 Release Wave 2. Release waves är planerade tidslinjer för att introducera nya funktioner, förbättringar och uppdateringar i Microsofts Power Platform-ekosystem under sex månader åt gången.  

Release waves ger organisationer en strukturerad process för att införa förändringar i Power Platform. De innehåller två huvudtyper av funktioner: 

  • Allmänt tillgängliga funktioner: Dessa är redo att användas i produktionsmiljöer efter att ha genomgått omfattande tester och validering från Microsoft. 
  • Förhandsvisningar: Bland de nya funktionerna finns ofta några som fortfarande är under utveckling. Dessa erbjuds i förhandsversioner för utvärdering i testmiljöer. Det ger användarna möjlighet att prova dem, ge feedback och förbereda sig innan de släpps fullt ut. 

Release waves följer en tydlig sexmånaderscykel från april till september och från oktober till mars nästa år. Organisationer får tid att anpassa sig, testa och förbereda sig för de nya funktionerna innan de implementeras i produktionsmiljöer. 

Genom att följa dessa release waves kan organisationer dra nytta av de senaste innovationerna och förbättringarna inom Power Platform. Det ger dem möjlighet att effektivisera sina processer, skapa anpassade lösningar och dra nytta av den senaste tekniken för att förbättra sina verksamheter. 

Du kan läsa mer om nyheterna på Microsoft Learn (https://learn.microsoft.com/sv-se/power-platform/release-plan/2023wave2/).   

Våra favoriter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...