Om oss

Välkommen till Power Platform Sweden! Vi är en passionerad och engagerad gemenskap som fokuserar på att utforska och utnyttja potentialen hos Power Platform inom offentlig sektor. Vår vision är att revolutionera hur offentlig sektor fungerar och levererar tjänster genom digital transformation, automatisering och datadriven beslutsfattande.

Vi är en sammanslutning av innovatörer, entusiaster och förändringsagenter som strävar efter att skapa en dynamisk gemenskap av experter och praktiker inom Power Platform inom offentlig sektor. Vi tror på kraften i samarbete och tillsammans arbetar vi mot att främja innovation och förändring inom våra organisationer.

Vårt mål är att främja kunskapsdelning, idéutbyte och bästa praxis inom Power Platform inom offentlig sektor. Genom att samla experter och praktiker inom området strävar vi efter att främja digital transformation, automatisering och datadriven beslutsfattande för att skapa effektivare och mer innovativa offentliga tjänster.

Som medlem i Power Platform Sweden har du tillgång till en rad förmåner och möjligheter:

  1. Nätverkande och kunskapsutbyte: Delta i våra exklusiva evenemang, workshops och träffar där du kan nätverka med likasinnade och lära dig av branschexperter. Genom att samla människor med olika erfarenheter och perspektiv strävar vi efter att skapa en inspirerande och givande miljö för kunskapsutbyte och samarbete.
  2. Erfarenhetsutbyte: Dela dina egna framgångshistorier och lärdomar med andra medlemmar i nätverket. Vi tror på kraften i att lära av varandra och inspirera varandra genom att dela våra erfarenheter och utmaningar. Tillsammans kan vi växa och utvecklas som professionella inom Power Platform.
  3. Uppdateringar och nyheter: Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna, funktionerna och nyheterna inom Power Platform som är relevanta för offentlig sektor. Vi förser dig med aktuell information och insikter som hjälper dig att vara i framkant av teknologin och dra nytta av dess potential.

Vi välkomnar alla som delar vår passion för att förbättra offentlig sektor genom Power Platform. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare, finns det något för alla här. Tillsammans kan vi skapa framtidens offentliga sektor!

Gå med i Power Platform Sweden idag och bli en del av vår gemenskap. Tillsammans kan vi göra verklig skillnad!

Om du har några frågor eller vill veta mer om oss och vårt arbete, är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och utforska möjligheterna med Power Platform inom offentlig sektor.

Vi som driver PPOS

Viktoria Paulsson

IT-Utvecklare

Uddevalla Kommun

Roll i PPOS: Grundare & Administratör

Jag är en av grundarna till detta nätverk. Mitt bidrag är att organisera event och dela med mig av den kunskap vi har samlat på oss i Uddevalla kommun. Mitt mål är att vi skall skapa ett levande nätverk där alla deltagares engagemang är viktigt. 

Lina Björk

Produktionssamordnare

Uppsala Kommun

Roll i PPOS: Grundare & Administratör

Carl Gustavsson

Verksamhets- & Applikationskonsult

CRM-Konsulterna

Roll i PPOS: Rådgivare & Administratör

Carl stödjer PPOS på sin fritid. Hans engagemang och kunskap bidrar till nätverkets etablering och administration.