Semestertider

Sommar, sol ☀️🌴 och semester är äntligen här! Vi hoppas att ni alla njuter av härliga dagar fyllda med solstunder, glassätande 🍦 och kanske till och med ett dopp i havet. 🌊😎

Vi som håller i trådarna här på Power Platform offentlig sektor ville bara titta in och säga att även vi är redo för lite välförtjänt ledighet. Det innebär att vi kanske inte kommer vara lika snabba på att svara som vanligt, men oroa er inte – vi är inte helt utslagna! Ni är fortfarande mer än välkomna att diskutera och dela era briljanta tankar och idéer i vårt forum. Det är trots allt ni fantastiska människor som gör detta nätverk till vad det är! 💪💬

Så slappna av, luta er tillbaka och njut av den sköna sommaren. Ta chansen att ladda batterierna 🔋 och komma tillbaka med ännu mer energi och kreativitet när vi är tillbaka på banan igen. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans och bygga vidare på all den innovation och expertis ni bidrar med. 🚀🔥

Så från oss till er, vi önskar er en underbar, glädjefylld och avkopplande sommar! Ses snart igen med nya krafter och massor av Power Platform-entusiasm! 💥☀️

Hälsningar,
Gänget på Power Platform offentlig sektor 👥👋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...